Wie ik ben?

NANDA LANGEREE-DE GROOT

Door mijn werk in de gezondheidszorg ben ik mij gaan interesseren voor de natuurgeneeskunde. Heel mooi om elke keer weer te zien hoe we samen het zelf genezend vermogen in werking zetten en daarbij vele klachten op zowel lichamelijk als geestelijk gebied kunnen verminderen of oplossen.

Ik ben Nanda Langeree-de Groot, getrouwd en moeder van twee kinderen. Ik werk al jaren in de gezondheidszorg. Mijn eerste baan was apothekersassistente en ik heb daar heel wat medicijnen voorbij zien komen. In de loop der jaren ben ik mij gaan interesseren voor de natuurgeneeskunde. Heel mooi om elke keer weer te zien hoe we samen het zelf genezend vermogen in werking zetten en daarbij vele klachten op zowel lichamelijk als geestelijk gebied kunnen verminderen of oplossen.

In 2014 ben ik gestart met de voetreflexPlus opleiding bij Total Health. Daar heb ik geleerd de traditionele Chinese geneeskunde te combineren met de Westerse massages. In 2018 heb ik deze 3-jarige HBO opleiding afgerond.

Verder heb ik in 2017-2018 de Dornmethode cursus gevolgd. Dit is een zachte wervel methode waarbij klachten aan het bewegingsapparaat worden verminderd en weg genomen. Deze methode kan ook goed gecombineerd worden met een voetreflexPlus behandeling en/of Breussmassage.

In 2019 heb ik de opleiding tot Allround Masseur bij Esoterra met succes afgerond. Hiermee heb ik mij verschillende vormen van lichaamsmassage eigen gemaakt. Deze massages kunnen onder andere worden ingezet bij stress, vermoeidheid en stijve spieren.

Ik ben geen arts. Ik stel geen diagnoses. Mijn behandelingen zijn gericht op versterking van het zelf genezend vermogen van de mens en herstel van de energiebalans. Ze komen niet in de plaats van reguliere behandelingen, maar kunnen daaraan wel ondersteunend zijn. Ga met klachten, zeker als ze aanhouden, altijd naar uw huisarts of specialist, en volg zijn/haar adviezen en voorschriften op.

Heeft u vragen, wilt u meer informatie over een bepaalde behandeling of wilt u een afspraak maken? Bel of mail mij gerust.

Mail adres: info@reflexvitaal.nl
Telefoonnummer : 06-38322775